az ön gazdasági konzulense

Nyugodt lehet a jövőjével kapcsolatosan!

Szolgáltatási területek

Pénzügyi Tervezés

Átfogó, a jövőt átalakító pénzügyi terveket készítünk családoknak és vállalkozásoknak. 

Családoknak: adótervezés, gyermekek iskoláztatása, elindítása az életben, ingatlanokkal kapcsolatos tervek, családvédelem, egyéni célokkal kapcsolatos tervek, nyugdíjtervezés, kockázatelemzés (MIFID), utazástervezés, meglévő pénzügyi eszközök értékelése, optimalizálása

Vállalkozásoknak: adó- és járulékterhek csökkentése, egyén és cég pénzügyi kapcsolata, pénzügyi termékek optimalizálása, céges utazások költségeinek optimalizálása, kulcspozíció-védelem, adómentes juttatások beépítése a kompenzációs rendszerbe, házi pénztár optimalizálás

Adótervezés

Megkeressük a magyar és a nemzetközi palettán a legjobb adózási kiskapukat, amiket legálisan használhat. Elsősorban vállalkozások számára.

Befektetés

Stratégiába illeszkedő, célokat kiszolgáló pénzügyi eszközök. Új ötletek, bizonyított stratégiák.

Megtakarítás

Havonta vagy más időszakonként rendszeresen megtakarít? Megoldásainkkal eléri a céljait.

Jövőképünk

Számunkra a pénzügyi tervezés nem pusztán szakmai kihívás, hanem szenvedély. Hogyan lehet kihozni a legtöbbet a meglévőből, hogyan lehet a legjobb adósávot megtalálni, és abban maradni, vagy hogyan lehet egy kézből irányítani egy egész vállalatot a megfelelő eszközök segítségével… Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk.

Ugyanakkor az elsődleges kihívás nem pusztán a helyes válaszok megtalálása, hanem azok megfelelő kommunikációja az ügyfeleink felé. A modern ügyfél nem szereti, ha bármit is eladnak neki, inkább választani szeret az általa ismert lehetőségek közül. Ezért személyreszabott és kellemesen “hátradőlős” környezetben van elég időnk arra, hogy megismerjük Önt, és arra is, hogy a kínálkozó opciókat részletesen átbeszéljük.

Olyan területeken tevékenykedünk, amelyek létfontosságúak a privát ügyfelek és a magyar KKV-ban működő vállalatok számára. A csapatunk megkülönböztet minket a piac többi cégétől, mert minden munkatársunk rendelkezik azzal a profizmussal és odafigyeléssel, amire elégedett ügyfeleinknek, és talán Önnek is szüksége van.

Szenvedélyünk az Ön nyugalma.

Legyünk kapcsolatban

Hova tegye a pénzét?

Befektetési, megtakarítási tippek

ZÁR