Jogi Nyilatkozat

A látogató az IFM Group Gazdaságkutató és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: IFM Group) www.ifmgroup.hu internetes oldalán megjelenő bármely lap megnyitásával, illetve a honlapon feltüntetett e-mail címek és elektronikus űrlapok elérésével az alábbi feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja:

A honlapon megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál. A honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk törvényi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Működési alapok

Gazdaságkutatóként magánszemélyek, családok és a magyar kkv szektorhoz köthető vállalkozások részére fontos és hasznos pénzügyi információk felkutatásával foglalkozunk, pénzügyi tervezőként az ügyfeleink számára készítünk pénzügyi forgatókönyveket, amelyek összekötik a jelen és a jövő felelősségeit és lehetőségeit, független pénzügyi közvetítőként (alkusz) pedig ügyfélmegbízások alapján ajánljuk a hazai és nemzetközi piacok legjobb megoldásait.
Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb minőség kialakításában, ami miatt minden ügyfelektől érkező visszajelzést komolyan veszünk és megfontolunk.

MNB regisztráció, pénzügyi közvetítő azonosítása

A pénzügyi közvetítés szigorúan szabályozott tevékenység Magyarországon, ami a közvetítő vállalkozásokra és a közvetítő szakemberekre is vonatkozik. Az IFM Group nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megbízott munkatársai a lehető legmagasabb szintű felkészültséggel rendelkezzenek, valamint minden szükséges engedéllyel ahhoz, hogy törvényesen dolgozhassanak, így a megbízott pénzügyi közvetítőink rendelkeznek a Magyar Nemzeti Bank engedélyével. Az IFM Group-ra vonatkozóan felügyeleti szervünknél, a Magyar Nemzeti Banknál tud tájékozódni.

Minden megbízott munkatársunk azonosító kártyával rendelkezik, amin a céges azonosítókon kívül megtalálható a megbízott közvetítő fényképe, azonosításra alkalmas adatai és a Magyar Nemzeti Banknál nyilvántartott regisztrációs száma. Ezeket az információkat a Magyar Nemzeti Bank hivatalos regiszterében ellenőrizheti.

Panaszkezelés

Tisztelt Ügyfelünk!

Nagy örömmel köszöntjük, és köszönjük a bizalmat, hogy pénzügyi céljai eléréséhez az IFM Group szolgáltatásait veszi igénybe. Elkötelezettek vagyunk az Ön elégedettsége mellett, ezért minden észrevételt, visszajelzést vagy panaszt fontosnak tartunk és kiemelten kezelünk, hiszen segíthet a meglévő folyamatok finomításában vagy akár lehetséges hibák kijavításában.

Kérjük, hogy felmerült probléma, panasz esetén mindenképpen levélben ajánlott küldeményként postacímünkre (IFM Group Kft., H-1133 Budapest, Váci út 76.) vagy elektronikusan az info@ifmgroup.hu e-mail címre küldje el észrevételeit megnevezve a panasz okát és érintettjeit, valamint a körülményeket. A beérkezéstől számított 30 napon belül reagálunk panaszára, amit minden esetben kivizsgálunk és külön dokumentumazonosítóval ellátva megőrzünk. Elsődleges célunk, hogy Ön elégedett Ügyfelünk maradjon, ezért panasz esetén levélben, e-mailben, telefonon és személyesen is megkereshet bennünket. Telefonos megkeresés esetén kérjük hívja a +36 1 550 7080-as telefonszámot, és hagyja meg üzenetét a panaszkezelés menüpont alatt. Hívását kiértékeljük, és 1 munkanapon belül rögzített vonalon visszahívjuk.

A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban MNB) panaszkezelési irányelveit és tanácsait innen érheti el.

Javasoljuk, hogy levélben írott panaszához az MNB formanyomtatványát használja, amelyet innen érhet el.

Az IFM Group megosztja az elutasított panasszal kapcsolatos további fogyasztói kérelmek benyújtásához szükséges dokumentumokat:

Amennyiben akaratunk ellenére sem tudtunk megnyugtató választ adni az Ön felvetéseire, akkor a hatályos jogszabályok értelmében az alábbi Szervezetek felé fordulhat illetékességük szerint:

Fogyasztóvédelmi rendelkezések megsértése esetén
Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ
Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39. (Krisztina Plaza)
Levelezési cím: 1534 Budapest BKKP Pfiók:777
Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 40 203 776
Ügyfélszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat@mnb.hu

Létrejött vagy megszűnt szerződésekkel kapcsolatos jogviták esetén
Pénzügyi Békéltető Testület
Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. (Capital Square Irodaház Dráva utcai bejárat)
Levelezési cím elszámolási ügyekben: 1539 Budapest, Pf.: 670
Levelezési cím általános békéltetési ügyekben: 1525 Budapest, Pf.: 172
Telefonszáma: 06 40 203 776
E-mail címe: ugyfelszolgalat@mnb.hu

Amennyiben a benyújtott panaszt Társaságunk elutasította vagy a panasz beérkezésétől számított törvényben meghatározott 30 napon belül nem érkezett meg a válaszunk, akkor az ügyfél bírósághoz fordulhat.

Elérhetőségeink

IFM Group Gazdaságkutató és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Cím: 2615 Csővár, Madách u 1.
Telefon: +36 1 550 7080
E-mail: info@ifmgroup.hu
Web: www.ifmgroup.hu

ZÁR